2012. március 6., kedd

A Láthatatlan Cipő! WOW


Csak annyit tudok mondani WOW!

Nem is gondoltuk volna, hogy egy ilyen fajta cipő kerül majd a boltokba, de hála Solestrucknak, aki segítette és támogatta e cipő tervezőjét Andreia Chaves, így mindenki számára elérhető ez az új designer cipő.

Nos, lehet nem mindenki számára,  mert az ára megdöbbentően magas, $ 4000. Viszont, ha cipő fanatikus vagy mindenféleképp fontold meg!

Valahogy mindig a különlegesre, az egyedi dolgokra vágyunk a világban, nem így van? Különösen, ha ezek a dolgok cipő formájában jelennek meg.

Szóval $ 4000-ért megkaphatod ezt a minden oldalról tükörrel borított csizmát, amit kézzel készítettek Olaszországban.Kívülről nem is hinnéd milyen kényelmes ez a csizma, belseje csupa bőr.
Rá se ismertél volna akkor, mikor még csak egy koncepció cipő volt:Íme, itt van a kész, hordható változat:Itt van a csupasz variáció:Ezek a láthatatlan cipők emlékeztetnek arra a Beyonce  által viselt Gareth Pugh Starship Enterprise lábbelikre, amiket a "Run the World (Girls)" videóban volt látható. Lényeges különbség hogy, Beyonce cipője csak egy  videó erejéig tekinthettük meg, míg Solestruck elérhetővé tette számunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése