2012. február 21., kedd

Christian Louboutin: Jennifer Aniston Vs. Ashanti

Melyik hírességen áll jobban a Christian Louboutin Sex lábbeliJennifer Aniston vagy Ashanti mutat jobban?


Mintha C. Louboutinnak  be kéne bizonyítania, hogy ő a magassarkúk tervezője. Úgyhogy egy merészet alkotott a Christian Louboutin ‘S-E-X’ nevezetű tűsarkú cipővel, ami az új 2012-es tavasz/nyári kollekciója része.

Eddig két hírességen látták ezt a C. Louboutin Pigalle cipőt,  amiket kristállyal kirakott S-E-X betűk díszítenek.
Van egy olyan érzésünk, hogy a közeljövőben, ezt a szó szerint sexy cipőt sok Celeben fogjuk még látni, de  most a középpontban ez a két hölgy áll, akik már beleszerettek ebbe az új Lou varázsba.


Először is kezdjük Jennifer Anistonnal! A képen Jennifer a C. Louboutin Sex lábbeliben pozól  Paul Rudd-dal a legfrissebb GQ magazinban. A lábbelin kívül, Alexander Wang tervezte szürke ruhát visel, majd a megjelenését meg arany karika fülbevalóval koronázza meg. Jennifer kinézete kicsit bohókás az összekócolt hajjal. Íme a képek:

Jennifer Aniston és Paul Rudd a GQ magazin 2012 márciusi számában.


A következő Celebünk aki viseli a C. Louboutin lábbelit az Ashanti. Az ő öltözetét egyértelműen egy szóval le lehet írni: "SEX". Ashanti Falguni & Shane Peacock ruhát viseli ami a Falguni & Shane Peacock 2012 őszi divatbemutatónak a legfőbb ruhadarabja volt. A sok kiegészítők közül amit viselt, az a hajpánt volt a legfeltűnőbb, amit saját hajából fontak és a homlokán vezettek végig:

Ashanti Mercedes-Benz Divathét alatt részt vesz a Falguni & Shane Peacock 2012 -es őszi divatbemutatón The Studio Lincoln Centernél New York Cityben 2012. február 12-én.


Jennifer Aniston teljesen a középpontba helyezte a cipőt, míg Ashanti tovább fokozta az összhatást ruhájával. 
Végül szerintetek melyik összeállításban mutatott jobban a cipő?






Jennifer Aniston a testszínű Christian Louboutin Sex lábbelit választotta:







Míg Ashanti a fekete szín mellett döntött:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése