2012. február 23., csütörtök

Rihanna sarok nélküli lábbeliben jelent meg 24. születésnapi partyján


Rihanna február 20.-án töltötte be a 24. életévét. Születésnapját egy Nozomi nevezetű japán étteremben ünnepelte meg Londonban.

Rihanna fekete - fehér szőrmekabátot és egy fekete csőoverált viselt. Kiegészítőinek a színe csak arany volt: arany karika fülbevaló, aranygyűrű, aranyszínű körmök és végül aranyszínű saroknélküli cipő:

A képen Rihanna épp megérkezik a 24. születésnapi bulijára. Lencsevégre kapták, ahogy kilép a fényűző Maybach autóból, a japán étteremnél (Nozomi) Londonban 2012. február 20.-án

A hosszú overálja egész éjszaka eltakarták a lábát, de mikor a paparazzik fotózni kezdték, a képeken tökéletesen látszódott lábbelije.

Hölgyeim, ez a feltűnően szép, aranyszínpompában ragyogó cipő tökéletes választás a születésnapi bulidra! Garantáltan te leszel a középpontban, ha egy ilyet választasz!



Minket leginkább a maga a cipő érdekel, úgyhogy most elemezzük is ki, ezt a csodálatos Giuseppe Zanotti platform szandált:



Hogy miért fénylik ilyen csodásan ez a lábbeli? Az igazság az, hogy csak a képeken tűnik ilyen fényesnek!

A cipő Giuseppe Zanotti 2012-es tavaszi kollekciójából való, az ára pedig $895.00. Ha venni akarsz, várnod kell, mert szinte az összeset eladták már kint. Párat még találhatsz Neiman Marcus és Bergdorf Goodman-nél. Vannak még ehhez hasonló modellek Jeffrey Campbell Night Walks kollekciójában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése