2012. március 20., kedd

Jennifer Lawrence tetőtől talpig aranyban

Jennifer Lawrence mostanában sokszor látni arany összeállításban, arany-fekete színen kivűl másban nem is nagyon tűnik fel. 
A múlt héten például földig érő hosszú arany ruhában és Jimmy Choo magassarkúban vett részt a Los Angeles-i filmvetítésen, majd nem sokkal később Angliában a Londoni premieren egy hasonló arany ruhában, de ezt fekete övvel és cipővel párosítva, és végül Párizsban felcserélte: fekete ruhában és arany szandálban jelent meg.

Jennifer Lawrence a LA premierjén Trilogy március 13. / Az Egyesült Királyság Premiere Londonban, március 14 / A párizsi premier március 15.

Mi más is dobná fel egy unalmas fekete estélyit, mint egy csodásan ragyogó arany lábbeli. Elkezdtem vadászni a legszebb arany szandál után és végül emelett az egyben gyönyörű, szexi és elegáns BCBGMaxAzria - Phoenix T-szíjas szandál tettem le a voksomat.





A Phoenix egy kiváló első osztályú, elegáns szandál. Egy egyedülálló mandzsetta díszíti, ami egy lézerrel vágott mintás fémlemez, az elülső szíjat vontak be ezzel a fémmel, így ad az egész cipőnek egy nagyon fényes, elegáns és egyedi megjelenést.

Lézer kivágások a fémlemezen a bokapántnál
Metal T-lemez az elülső pántnál

Megtalálhatod a Shopbop-ban mindössze USD225.

Íme itt van egy hasonló, olcsóbb változat a Humanicban:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése