2012. március 1., csütörtök

Hot! Rihanna a 2012-es Brit Awards-n!


Látta közületek valaki a 2012-es Brit Awards a múlt héten? És láttátok Rihanna milyen csodálatosan nézett ki a talpig csillogó ruhában? Azt kell, hogy mondjam, ő volt messze a legszebb a vörös szőnyegen. Igazán feltűnő volt abban a kivágott Givenchy Haute Couture ruhában és a hozzá hasonlóan csillogó lábbeliben.




Rihanna a 2012-es Brit Awards-n Londonban, Február 21.-én

Sajnos a fotósok (nem is értem miért) elszalasztották hogy lefényképezzék külön Rihanna szandálját, úgyhogy most csak ezzel a képpel tudok szolgálni, ami a nagyítás miatt kissé homályossá sikeredett!




Rihanna szandálja tesztszínű és mesés csillogó kristályokkal volt kirakott. Részleteket nem említettek még a szandálról, de úgy vélem, hogy a Givenchyből való, mert szinte összeillik a ruhával. Valójában ugyanaz az összeállítás (Nude Givenchy magassarkú) amit Charlize Theron viselt a Golden Globe Awards-n néhány héttel ezelőtt.

Lentebb képen egy másik verziót láthattok, csak az egy egzotikus bőrrel fedett variáció, ami a 2012-es tavaszi kollekcióból való. 

Givenchy Turnlock Sandal in Exotic Skin, Spring 2012-es Kollekció

Ha tetszik neked Rihanna szandálja vagy a fentebb variáció, sajnálattal közlöm, hogy egyiket se lehet még kapni az online boltokban. Pillanatnyilag, az egyetlen elérhető tavaszi szandál ez mesés kétszínű arany és ezüst lábbeli:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése