2012. május 2., szerda

Milyen kínos! Taylor Schilling és az átlátszó cipője

Taylor Schillinget kapták lencsevégre a “the lucky one” film premierjén, és valóban szerencsés, hisz Zac Efron volt az egyik színész társa, de ez a szerencse  látszólag cserbenhagyta őt a vörös szőnyegen Londonban.
Gyönyörű, tavaszi Peter Pilotto 2012-es színes, kivágott ruhát viselt, de nézd meg a cipőjét: Taylor Schilling kínos helyzetbe került a lábbelije miatt, és ezt már tapasztalták mások is.

Taylor Schilling részt vesz "A Lucky One" premierjén az Egyesült Királyság a Bluebird Cafe Cinema, a Chelsea a King Road, London, England-én április 23, 2012 

Ilyen átlátszó lábbelit már mutattam be itt a blogban és akkor mennyire szerettem, szerettük, de hála istennek, akkor csak termékfotón láttuk, nem viselés közben közelről lefotózott képen. Már akkor is feltettük a kérdést: hogy igen nagyon szép, lehet, hogy így többet mutatunk a lábainkból, de a műanyagnak nyomódó bőrfelületek sárgás-pirosas elszíneződésével számolt-e valaki? Ebben az esetben még a lábizzadás miatt előjött pára is látszik:


De ez szerintem nem is annyira kínos, hisz kinek a lába nem izzad bele egy műanyag cipőbe? Akinek van ötlete az ossza meg velünk! Állandóan fújkáljuk a lábunkat izzadásgátló deoval? Vagy törölgessük állandóan a cipő belsejét? Jó kérdés... Ha valaki megtalálta a megoldást szóljon!

Ja és hát akkor, íme Rupert Sanderson "Prunia" glitter PVC sarkak:

Rupert Sanderson ‘Prunia’ glitter-paneled PVC pumps

Az ára $ 500 $ 900 között mozog és itt találtok belőle: Farfetch.

De van egy olcsóbb, hasonló változat a Bershkában:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése