2012. április 12., csütörtök

Cipőtrend: színekben és telitalpakban gazdag tavaszt kívánunk

Ahogy azt várni lehetett, a retinaszaggató színekben készült cipők elárasztották a boltokat, és idén még az is telitalpú szandálban jár majd, aki egyébként retteg a bokatöréstől. Szinte mindegyik fazonnak van olcsóbb és drágább verziója, így a több divatháznál feltűnt műanyag cipő olcsósított változata is a miénk lehet potom 14 ezer forintért.

Már untig hangsúlyoztuk, hogy mennyire menő most a nagyon élénk színek bizarr párosítása. Egyébként bármennyire is őrültnek tűnhetnek a színösszetételek, azért vannak szabályok, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy minden helyen belefutottunk a kék/zöld lábbelikbe, de a rózsaszín/piros is közkedvelt párosítás. Ebben az esetben szintén csak a pénztárcánk dönt.




Idén tavasszal és nyáron mindegy, hogy ezüst, mindegy hogy arany, lényeg, hogy fémesen csillogjon a lábbeli. Alapvetően persze nem nappali viseletnek ajánlják a metálos holmikat, de ez ne riasszon el minket, vannak szolidabb változatok is.



























ZARA Ankle strap sandal 12,995.00 HUF                                                 ZARA peep toe sandal 9,995.00 HUF


















Iszonyatos dömping van a telitalpú cipőkből, és ha már ennyien vannak és elvileg ennyire divatosak, akkor természetesen nem hiányozhatnak ebből a felsorolásból sem. Színben és a talp anyagában nincs hiány, és érdemes mindent kipróbálni, ugyanis tapasztalataink szerint a kicsit ijesztőnek tűnő darabok teljesen máshogy néznek ki a polcon, mint felvéve. Hogy jobb vagy rosszabb az összhatás, azt mindenki döntse el maga.

Bershka wedges HUF11,995.00                                                             Stradivarius Two-tone strap wedges HUF13995.00

Idén szinte dömpingben kapjuk az átlátszó felsőrészeket és áttetsző sarkakat. Összeszedtem nektem pár tökéletes átlátszó cipőt. Lehet, hogy így többet mutatunk a lábainkból, de a műanyagnak nyomódó bőrfelületek sárgás-pirosas elszíneződésével számolt-e valaki?

Mango TOUCH - Degraded heel sandals HUF23,995                                           Zara jewel vamp 12,995.00 HUF








A bokapántos szandálok idén nyáron igazi sztárnak számítanak, persze nem mindegy, hogy milyen a fazon.Vékony bokához szinte mindent lehet, persze csak akkor, ha a elég hosszú a lábad. Aki alacsony, az bokapántos cipőt csak minivel, vagy legalábbis térd felett érő szoknyával hordjon.

Stradivarius Basic platform sandals HUF9595.00                                         Montonelli HUF 23050.00



















Mango Fetish sandals HUF21,995                                                      Zara thin strap sandals 17,995.00 HUF























HETI KEDVENCEM:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése