2012. május 11., péntek

Max Kibardin cipőtervező

Max Kibardin név nem ismerős még, ne aggódj hamarosan az lesz. Hiszen ebben a hónapban a Kibardin női cipők és táskák a Saks Fifth Avenue 's New York legfőbb üzletében lesznek kaphatók. Nem lennék meglepődve, ha őszre jó pár üzlet polcain virítana.



Ha névről még nincs előttetek egy általa tervezett cipő sem, attól független biztos, hogy láttál már legalább egy párat. Csak egy nevet mondok: Rihhana. 2011-es Budapesti koncertjén Kibardin tervezett rikító neon cipőben lépett a színpadra!
Ugye így már beugrott!



A japán Vouge magazin 2012-es májusi számában egy sorozatképben láthatjátok cipőjét!
Íme:









Ha valakit részletesebben is érdekel a tervező, itt egy kis rövid önéletrajz, videóval:

Max Kabardin eredetileg építész volt, később szeretett bele a divatba.
Áttörést 2004-ben érte el, ekkor is szerződést kötött egy céggel ( Vigevano ) és elindította saját vonalát, ahol megtanulta a "szakmabeli tudást".
2006-ban egyike volt a döntőbe jutottak közül, cipő designer kategóriában a Who Is On Next? show-ban.

Együtt dolgozott már több olasz és nemzetközi márkával is, mint például: Furla, Ralph Rucci, ahol cipőket és táskákat tervezett. 
Egy ruházati vonalról álmodik, amelynek középpontjában az elegancia áll, és tökéletes passzol majd az ő általa készített cipőkhöz és táskákhoz.
Női táskák és cipők mellett, férfi cipő kollekcióját is megtalálhatjátok a honlapján: http://www.maxkibardin.com/

Egy rövid bemutató videót láthattok róla itt:


1 megjegyzés:

  1. Bár a Vogue sorozatában egyéb divatházak cipői is láthatók, Mr. Kibardin valóban megérdemelne egy saját sorozatot... imádnivaló!

    VálaszTörlés